×

Change Language

×
×

Radontjänster för husbolag och disponenter i hela Finland 

 

 Vi erbjuder kostnadseffektiva radontjänster för husbolag och disponenter 

 

Vi utför radonundersökningar i husbolag och de affärslokaler som ligger i anslutning till dem. Naturligtvis samarbetar vi med de boende och vi utför alla radontjänster professionellt och boendevänligt. Vi kan erbjuda våra kunder en högklassig, bekymmersfri och kostnadseffektiv hantering av radonfrågorna.Vi lämnar aldrig eventuella radonproblem åt kunden att hantera, utan vi sköter samtliga radonprocesser från början till slut. Vi betjänar smidigt också utom tjänstetid bl.a. vid husbolagens möten. 

Radonmätning i ett husbolag 

Vi levererar av Strålskyddscentralen (STUK) godkända radonmätningsburkar förmånligt, snabbt och enkelt. Vi utför även kostnadseffektiva och högklassiga radonmätningstjänster åt husbolagen.  

Ring och fråga mer om våra tjänster eller beställ radonmätningsnummer på nummer 010 323 1000. Du kan också kontakta oss via formuläret nedan, vi tar då kontakt snarast möjligt. 

 

Radonsaneringar i husbolag 

Hälsofarliga radonhalter är alltid något man bör förhålla sig till med rätt inställning och kontrollerade tillvägagångssätt.Vilket sätt radonbekämpningsåtgärderna utförs på beror alltid på objektet och det är därför förnuftigt att undersöka alla alternativ innan beslut tas. Entreprenörernas olika saneringsanbud kan ofta vara svåra att jämföra. I radonsaneringar ska man alltid i första hand tänka på att ge boenden en säker livsmiljö under många år framåt samt på åtgärdernas effekter på objektet. I radonsaneringar kan vi agera utförare, övervakare eller sakkunnig i anbudsjämförelserna. Läs mer om våra radonsaneringar här.

Kontakta oss

Kundorientering

Individualitet, expertis, tillförlitlighet

Utveckling

Förutsägbarhet, dynamik, fortlöpande lärande

Ansvar

Respekt, etik, samhälle

Kontakt oss

ERA Radontalkoot Landauer Nordic Suomalaista palvelua AAA Luotettava kumppani Sisäilmayhdistys kannattajajäsen