ylabanneri promo
 kundbetjaning

icon puhelin

Vi betjänar vardagar 9.00-16.00

+358 10 323 1000

icon sposti

Kontakta per epost:

forsaljning@suomenradonhallinta.fi

icon yhteys

Be oss ta kontakt eller skicka offertförfrågan:

Kontaktuppgifter och kontakt form

radonpitoisuuksia hyvinkaa 2015

Vi har funnit genom tiderna de högsta radonhalterna i Finland i en bostads vardagsrum och sovrum på Hyvinge åsen. Mätningen är gjord med en databaserad radonmätningsapparat under smulten marks tid då dagstemperaturen är över tio grader. På åsområderna kan radonhaltigheterna vara väldigt höga och de kan bli flerfaldigt högre jämfört med vintertidens värden.

 

Då radonhaltigheten är tiotusentals becquerel är risken för lungcancer mycket hög för alla, som befinner sig i utrymmet. Risken för en Icke-rökare att få lungcancer ökar betydligt, även mer är för en rökare.

Den väldigt stora radonhaltighetetn som vi hittade i Hyvinge är för oss en enormt stor sak och ger vårt jobb en även större betydelse.

Användning av ifrågavarande utrymmen är nu absolut förbjudet! Vår målsättning för radonreparationen är ett värde under 80Bq / m3 från 80 000Bq / m3! Lokalens radonskydd utförs med det högeffektiva RadonWay systemet.

Du har väl försäkrat radonskyddet hemma och på din arbetsplats. Vi tycker alla, att 300-500 radon orsakade lungcanserfall per år i Finland är för mycket.

Verksamhets distrikt

radon renovering

Fråga mer

Kontakt formulär

Vänligen fyll i formuläret. Vi kontaktar dig snart.

Powered by BreezingForms
Go to top