×

Change Language

×
×

Radonpalvelut taloyhtiöille ja isännöitsijöille

 

Säteilyturvakeskuksen hyväksymät tuotteet ja STUK koulutetut asiantuntijat. Kaikki radonpalvelut taloyhtiölle ja isännöitsijöille koko Suomessa.

 

Suoritamme radontutkimukset taloyhtiöille ja niiden yhteydessä sijaitseville liikehuoneistoille. Asukkaiden kanssa toimiminen on työssämme arkipäiväistä ja hoidamme kaikki radonpalvelut ammattitaitoisesti ja asukasystävällisesti. Asiakkaillemme voimme taata laadukkaan, vaivattoman ja kustannustehokkaan radonasioiden hoidon. Emme jätä milloinkaan asiakasta yksin mahdollisten radonongelmien kanssa, vaan, hoidamme kaikki radonprosessit kuntoon alusta loppuun asti. Palvelemme joustavasti myös virka-ajan ulkopuolella mm. taloyhtiön kokouksissa.

 

TALOYHTIÖN RADONMITTAUS

STUK-hyväksytty radonpurkki  43,20€/kpl*

*Hinta sisältää yhden (1) radonmittauspurkin omatoimimittaukseen. Mittauspurkin
mukana saat helpot ohjeet, ilmatiiviit palautuspussit sekä palautustunnuksen, jolla purkit
toimitetaan veloituksetta laboratorioon analysoitavaksi. Hinta sis. alv. 24%.

 

TALOYHTIÖN RADONMITTAUSPALVELU

Asiantuntijamme suorittama radonmittaus kohteessa 78,80€/huoneisto*

*Hinta koostuu: 1 radonmittalaite (36,20€) + mittalaitteen asennus ja nouto (29,80€) + käsittely- ja raportointikulut (12,80€) Hinnat sis.alv 24%

100m² ja suuremmat huoneistot tulisi STUKin ohjeistuksen mukaan mitata kahdella (2) mittalaitteella (Mittauksen kokonaishinta 115€/huoneisto)

 

 

Taloyhtiön radonmittaus 

Toimitamme Suomen Säteilyturvakeskuksen (STUK) hyväksytyt radonmittauspurkit edullisesti, nopeasti ja vaivattomasti. Suoritamme taloyhtiöille myös radonmittauspalvelut kustannustehokkaasti ja laadukkaasti. 

Soita ja kysy tarjous numerosta 010 323 1000. 

Voit myös ottaa yhteyttä tai tilata radonmittauksen alla olevalla lomakkeella, jolloin olemme sinuun yhteydessä pikimmiten.

Ota yhteyttä

Taloyhtiöiden radonkorjaukset 

Terveydelle vaaralliset radonpitoisuudet ovat aina asia, johon tulee suhtautua oikealla asenteella ja hallituilla toimintatavoilla. Radontorjunnan toimenpiteiden toteutustapa on aina kohdekohtaista ja kaikki vaihtoehdot on järkevä katselmoida ennen päätöksiä. Urakoitsijoiden monenkirjavat radonin korjaustarjoukset voivat monesti olla vaikeasti verrattavia. Radonkorjauksissa on aina ajateltava ensisijaisesti ihmisille turvallista elinympäristöä vuosiksi eteenpäin, sekä toimien vaikutuksia kohteeseen. Voimme toimia radonkorjauksissa joko suorittajana, valvojana tai asiantuntijana tarjousvertailuissa. Tutustu lisää radonkorjauksiimme tästä.

 

 

Asiakaslähtöisyys

Yksilöllisyys, asiantuntevuus, luotettavuus

Kehittyminen

Ennakoivuus, dynaamisuus, jatkuva oppiminen

Vastuullisuus

Kunnioitus, eettisyys, yhteiskunta

Lähetä tiedustelu