×

Change Language

FI EN SV
×
×

Radonpalvelut taloyhtiöille ja isännöitsijöille koko Suomessa 

 

Tarjoamme kustannustehokasta radonpalvelua taloyhtiöille ja isännöitsijöille 

 

Suoritamme radontutkimukset taloyhtiöille ja niiden yhteydessä sijaitseville liikehuoneistoille. Asukkaiden kanssa toimiminen on työssämme arkipäiväistä ja hoidamme kaikki radonpalvelut ammattitaitoisesti ja asukasystävällisesti. Asiakkaillemme voimme taata laadukkaan, vaivattoman ja kustannustehokkaan radonasioiden hoidon. Emme jätä milloinkaan asiakasta yksin mahdollisten radonongelmien kanssa, vaan, hoidamme kaikki radonprosessit kuntoon alusta loppuun asti. Palvelemme joustavasti myös virka-ajan ulkopuolella mm. taloyhtiön kokouksissa. 

Taloyhtiön radonmittaus 

Toimitamme Suomen Säteilyturvakeskuksen (STUK) hyväksytyt radonmittauspurkit edullisesti, nopeasti ja vaivattomasti. Suoritamme taloyhtiöille myös radonmittauspalvelut kustannustehokkaasti ja laadukkaasti.  

Soita ja kysy lisää palvelustamme tai tilaa radonmittauspurkit numerosta 010 323 1000. Voit myös ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella, jolloin olemme sinuun yhteydessä pikimmiten. 

 

Taloyhtiöiden radonkorjaukset 

Terveydelle vaaralliset radonpitoisuudet ovat aina asia, johon tulee suhtautua oikealla asenteella ja hallituilla toimintatavoilla. Radontorjunnan toimenpiteiden toteutustapa on aina kohdekohtaista ja kaikki vaihtoehdot on järkevä katselmoida ennen päätöksiä. Urakoitsijoiden monenkirjavat radonin korjaustarjoukset voivat monesti olla vaikeasti verrattavia. Radonkorjauksissa on aina ajateltava ensisijaisesti ihmisille turvallista elinympäristöä vuosiksi eteenpäin, sekä toimien vaikutuksia kohteeseen. Voimme toimia radonkorjauksissa joko suorittajana, valvojana tai asiantuntijana tarjousvertailuissa. Tutustu lisää radonkorjauksiimme tästä.

Ota yhteyttä

Asiakaslähtöisyys

Yksilöllisyys, asiantuntevuus, luotettavuus

Kehittyminen

Ennakoivuus, dynaamisuus, jatkuva oppiminen

Vastuullisuus

Kunnioitus, eettisyys, yhteiskunta

Lähetä tiedustelu