×

Change Language

×
×

Radonkorjauspalvelumme 

 

 

 

 

Me Suomen radonhallinta Oy:ssä olemme luoneet palvelumallin radonkorjauksien hoitamisessa, jossa yhdistyvät korkea laatu, järkevä hinta, sekä toimeksiannon tehokas haltuunotto. Radonkorjaus ei tarkoita aina suuria ja kalliita radonsaneerauksia, vaan useassa tapauksessa ratkaisut radontorjuntaan löytyvät varsin pienillä toimenpiteillä. Suoritamme sovitut tehtävät aina laadukkaasti ja kiitetyllä palveluasenteella koko Suomessa. Toiminnassamme täytämme kaikki uuden tilaajavastuulain edellyttämät vaatimukset. Olemme alallamme ainutlaatuinen, sillä teemme päivittäin töitä ainoastaan radonpalveluiden parissa. 

Radonongelmia voidaan vähentää monin eri menetelmin ja radonkorjaustavan ratkaisee mm. rakennustyyppi, ilmanvaihto, maaperän olosuhteet sekä muut rakennuksen ominaisuudet. Asiantuntijan kohdekäynnillä voidaan kaikissa tapauksissa löytää kohteisiin toimivimmat ja kustannustehokkaimmat ratkaisut.

Ammattitaitomme osoituksena voimme mainita, että toimimme kiinteässä yhteistyössä säteilyturvaviranomaisten kanssa, hallitsemme kaikki radonkorjausmenetelmät ja että olemme radonalan suurin toimija Suomessa.

Radonkorjauspalveluihimme kuuluvat mm. radonimureiden ja radonkaivojen asennukset sekä alapohjan alipaineistukset, tiivistystyöt, IV-säätö- ja käyttömittaukset sekä olemassa olevien radonpoistolaitteistojen huoltotoimenpiteet.

Palvelumallimme nopeuttaa ja varmistaa hyvään lopputulokseen pääsemistä kaikissa radontarpeissa sekä muissa radonhallintaan liittyvissä haasteissa. On kyseessä sitten koti, koulu, työpaikka tai muu julkinen tila, saatte avun ja ymmärryksen siitä, miten radonhaitat on hoidettavissa ripeästi ja kustannustehokkaasti. Radonkorjauksia suorittavat henkilöt ovat aina Suomen Säteilyturvakeskus (STUK) kouluttamia ammattilaisia. Tyypillisesti radonkorjaus valmistuu yhdessä arkipäivässä, jonka jälkeen radonin aiheuttama terveysriski on takuulla poissa sisäilmasta. 

 

RadonWay® radonkorjauslaitteistot kaikenkokoisiin kiinteistöihin

 

Suomalaiset radonasiantuntijat ovat yhteistyössä Dosime Oy:n kanssa kehittäneet pohjolan olosuhteisiin asennusvalmiin RadonWay® radonsaneerausjärjestelmän, joka soveltuu kaikenkokoisille kiinteistöille tehtäviin radonkorjauksiin. Suomen radonhallinta Oy toimii Radonway® tuotteiden valtuutettuna asennusyrityksenä. Radonsaneerausjärjestelmällä voidaan poistaa terveydelle haitallinen radonkaasu tehokkaasti, tutkitusti ja toimivuustakuulla. Radonsaneeraukset onnistuvat tyypillisesti yhden työpäivän aikana, sillä asennuksessa ei tarvitse suorittaa suuria muutos- tai kaivuutöitä. RadonWay® tuotteet ovat CE-merkittyjä ja järjestelmät täyttävät kaikki viranomaisvaatimukset, sekä vastaavat uusimman säteilynsuojelun edellyttämään EU-direktiiviin vaatimuksista terveydelle haitallisen radonin torjunnasta sisäilmasta  

RadonWay® radonin poistolaitteistot on suunniteltu vastaamaan Euroopan Neuvoston direktiivi 2013/59/Euratom mukaisiin vaatimuksiin radonkorjaus ja - saneerauslaitteistoista. RadonWay® radonkorjausjärjestelmät toteutetaan ja säädetään toimimaan aina säteilyturvaviranomaisten edellyttämän terveydensuojelun kannalta optimaalisesti ALARA -periaatteella  "As Low As Reasonably Achievable" 

Suomen Säteilyturvakeskuksen STUK suorittamien tutkimusten mukaan radonimurijärjestelmät ovat tehokkaimpia tapoja poistaa terveydelle haitallinen radon sisäilmasta (lähde STUK). 2015 ja 2016 Säteilyturvakeskuksen järjestämissä radonkorjauskoulutuksissa RadonWay® radonkorjauslaitteisto oli esillä alan uusimpana radonkorjaus innovaationa. Suomalaisten insinöörien suunnittelemalla RadonWay® radonkorjauksella voidaan keuhkosyöpäriskiä tutkitusti vähentää jopa yli 90%.  

  • Radonkorjausjärjestelmän hankinta ja käyttökustannukset ovat varsin alhaiset koko elinkaaren ajan. 
  • RadonWay® laitteistot voidaan asentaa joko sisä- ja ulkotiloihin. RadonWay sisältää puhallusilman suodatusjärjestelmän.
  • Laitteet ovat Suomessa valmistettuja, CE- merkittyjä ja toimitukseen sisältyy suomenkieliset ohjekirjat.
  • Ammattilaisen asentamat RadonWay® järjestelmät sisältävät aina 3 vuoden toimivuus ja laitteistotakuut.

Tutustu Dosime Oy:n RadonWay® tuotteisiin osoitteessa www.radonway.fi.

 

Ota yhteyttä

Asiakaskommentteja RadonWay® sisäilman radonkorjauksista:

 

Asiakaskommentti: 

RadonWay radonimurijärjestelmän asennukset aloitettiin aamulla ja kun palasin töistä iltapäivällä oli koko RadonWay radonkorjausjärjestelmä asennettu ja paikat tip top. Olen erittäin tyytyväinen palveluun ja valitsemaani RadonWay ratkaisuun. Suoritimme tarkistusmittaukset säteilyturvakeskuksen radonmittarilla, jonka mukaan radonpitoisuus laski kodissamme suoritetun asennuksen jälkeen yli 90%. Hintaa koko järjestelmällä oli avaimet käteen asennuksella 3850€. Suosittelen. (Asiakas Tampereelta) 

Asiakaskommentti: 

Meille oli tehty aikanaan radonkaivo, joka toimiessaan pelasi hyvin. Ongelmana oli normaalin kanavapuhaltimen heikko kestävyys maassa olevassa "radonkaivossa". Radonkaivo muutettiin toimivaan RadonWay radonkorjausjärjestelmällä, jossa suodatin ottaa hienoaineksen pois ja säästää näin imulaitteita. Samalla muutostyöllä saimme merkittävän energian säästön. Edellinen radonkaivo kulutti sähköä noin 240€/vuosi, kun nykyisen kulutukseksi mitattiin 65€/vuosi. Homma kävi ripeästi ja radonpitoisuudet laskivat tehokkaasti. (Asiakas Hollolasta) 

Asiakaskommentti: 

Taloyhtiössämme on käynyt useita radonkorjaajia katselmuksilla. Voin kehua Suomen radonhallinta Oy asiantuntijoiden toimintaa suuresti, sillä he ratkaisivat taloyhtiömme radonongelman fiksuilla toimenpiteillä ja murto-osan kustannuksilla, joita muut olivat kertoneet. Suosittelen kaikille Suomen radonhallinta Oy:tä, yhteystietoni saa tarvittaessa heiltä, jos vielä emmit päätöstäsi. (Asiakas Espoosta) 

Asiakaskommentti: 

Meidän paritaloon asennettiin RadonWay SafeLine radonin poistojärjestelmä. Laitteisto on vaatehuoneessamme ja on erittäin huomaamaton. Asennukset menivät pilkulleen sovitusti. Kokonaishinta oli 2860€ ja siitä on mahdollista hakea vielä kotitalousvähennyksinä vielä noin 1000€ takaisin. Kokonaishinnaksi jäi alle 2000€ (Asiakas Uudeltamaalta) 

Asiakaskommentti:

Taloyhtiössämme oli hyvin korkeat radonpitoisuudet. Pyysimme ratkaisumallit ja korjaustapa-arvioit kolmelta toimijalta. Valitsimme RadonWay järjestelmät hyvien referenssien perusteella. RadonWay järjestelmän hinta oli 60% halvempi kuin kallein toteutustapa, jossa olisimme joutuneet suorittamaan mittavia pihankaivuita. Ammattilaisten suorittama radonsaneeraus meni mallikkaasti ja radonpitoisuudet ovat nyt kaikissa huoneistoissa alle 200 Bq/m3 raja-arvojen. Suuret kiitokset! (Taloyhtiön hallituksen Pj Päijät Hämeestä) 

Asiakaskommentti: 

(lapsen suusta) Isi, onko meidän koti nyt kunnossa? Minäkin haluan tulla vilkuttamaan sedille! Sedät olivat mukavia ja niilläkin oli lapsia, koska he tulisivat meille kylään heidän lapsien kanssa? 

Asiakaskommentti: 

Voin suositella, asiat menivät juuri sovitusti ja palvelu oli todella ammattimaista. (Asiakas Espoosta) 

Asiakaskommentti: 

Täytyy hämmästellä tekijöiden asiantuntijuutta ja toimintojen tehokkuutta. Kaikki tiesivät tarkalleen mitä tekevät, joten työt sujuivat erittäin tehokkaasta. Työpaikallamme oli myös erityisen vaativat työturvallisuus ohjeet, mutta ainuttakaan huomautusta emme joutuneet asennustiimille antamaan. Erittäin ammattimaista ja korkeatasoista työtä. Harvoin kehun, mutta nyt ei voi muutakaan. Työsuojelupäällikkö (Kohde Etelä-Suomessa) 

Asiakaskommentti:

Radonsaneerausjärjestelmä on vaatehuoneeseemme huomaamattoman hiljainen ja hyvin viimeistelty. Komponenteista ja koko palvelusta huomaa että asennusyrityksen toiminta oli erittäin korkealuokkaista. Laitteiston energiankulutus on pienempi kuin pöytälamppumme! Naapuriini oli tehty radonkaivo 2014 ja kun hän näki tämän RadonWay järjestelmän meillä ja kuuli 4180€ hinnan niin..."Naapuri totesi, meille ei tule ikinä enää yhtään radonkaivoa pihalle" Kotitalousvähennyksellä hinnasta saimme takaisin vielä melkein 1500€, kokonaishinnaksi jäin noin 2500€ (Asiakas Hämeenlinnasta) 

Asiakaskommentti:

En olisi uskonut että meillä on näin korkeat radonpitoisuudet. Pyysin radonkorjaustarjoukset useammalta alan toimialta. Yksi tarjoaja pystyi toteuttamaan ainoastaan radonkaivoja, toinen kaivoja ja pihalle tulevia imupisteitä. Nämä uuden tekniikan RadonWay radonsaneerausjärjestelmät löysimme googlaamalla. Asentajien ammattitaito, mittalaitteet ja komponentit radonongelmat olivat kyllä alansa ehdotonta parhaimmistoa. Voin suositella RadonWay radonimuria, sekä Suomen radonhallinta Oy radonkorjauspalveluita. (Asiakas Vantaalta) 

Asiakaskommentti: 

Meillä ei ollut kovinkaan korkeita radonpitoisuuksia, mutta raikastimme sisäilman RadonWay FreshLine tuotteilla. Sisäilman laatu parani huomattavasti, sekä radonpitoisuudetkin laskivat huomattavasti. Voin suositella palvelua ja toimintatapaa. (Asiakas Keravalta) 

Asiakaskommentti: 

Asuntomme radonpitoisuus oli erittäin korkealla tasolla Stukin purkeilla suoritetulla mittauksella (3800 Bq/m3). RadonWay radonimurin asennukset sovittiin seuraavalle viikolle. Asennusaika-arvio oli 6h, joka toteutui loppusiivouksineen 5,5 tunnissa. Järjestelmässä tehtiin huolelliset tutkimusmittaukset, jonka jälkeen laitteiston toiminta on ollut automaattista. Mittasin Stukin purkilla vielä loppukeväästä ja radonpitoisuus oli enää noin 70Bq/m3. Olen erittäin tyytyväinen, sillä pidän terveyttäni hyvin tärkeänä. Ainakin minä suosittelen suuresti. (Asiakas Kotkasta) 

Asiakaskommentti: 

Kiitos teille, sillä tämä radon asia on vaivannut meitä jo vuosia. Saimme kuulla erinäisiä radonsaneerausmalleja useilta "asiantuntijoilta". Teidän löytäminen ei ollut helppoa, mutta todellakin sen vaivan arvoista. Voitte antaa yhteystietomme kaikille, jotka haluavat kuulla teidän korkeasta ja ammattimaisesta toimintatavastanne. Suuret kiitokset (Asiakkaat Kontioniemeltä) 

Asiakaslähtöisyys

Yksilöllisyys, asiantuntevuus, luotettavuus

Kehittyminen

Ennakoivuus, dynaamisuus, jatkuva oppiminen

Vastuullisuus

Kunnioitus, eettisyys, yhteiskunta

Lähetä tiedustelu