Radonpalvelut 1

ylabanneri promo
   

icon puhelin

Asiakaspalvelu, Soita 010 323 1000    

Palvelemme sinua arkisin 8.00-16.00

icon sposti

Ota yhteyttä sähköpostitse:

asiakaspalvelu@suomenradonhallinta.fi 

icon yhteys

Yhteystiedot ja yhteydenotto:

Yhteydenottolomake

radonpitoisuuksia hyvinkaa 2015Olemme löytäneet Hyvinkään harjualueelta Suomen korkeimpiin kuuluvia radonpitoisuuksia oleskelu ja makuuhuonetilasta. Mittaus on tehty tietokonepohjaisella radonmittalaitteella sulan maan aikana ulkolämpötilan ollessa jopa kymmentä astetta päivisin. Harjualueilla radonpitoisuudet voivat olla hyvin korkeita ja poiketa moninkertaisesti talvikauden radonpitoisuuksia korkeammiksi.

 

Radonpitoisuuden ollessa kymmeniä tuhansia becquerel:ja on keuhkosyöpäriski erittäin suuri kaikissa tilassa oleskeleville. Tupakoimattoman henkilön keuhkosyöpäriski kasvaa merkittävästi jopa säännöllisesti tupakoivaa suuremmaksi.

Hyvinkäältä löydetty erittäin korkea radonpitoisuus on meille tärkeä asia ja antaa työllemme entistä suuremman tarkoituksen.

Tilojen käyttö on nyt ehdottomasti kielletty! Radonkorjauksen tavoitearvoksi asetimme alle 80Bq/m3 nyt mitatusta huippuarvosta 80 000Bq/m3. Kohteen radontorjuntaa lähdemme ratkaisemaan huipputehokkaalla RadonWay -järjestelmällä.

Olethan sinäkin varmistanut kotisi ja työpaikkasi radonpitoisuuden, sillä vuosittain 300-500 radonin aiheuttamaa keuhkosyöpää on Suomessa liikaa!

          

logo landauernordic

RadonWay radonkorjaukset

radonway rollup

Palvelemme valtakunnallisesti

 

avainlippu tunnus

Lahetä tiedustelu

Täytä lomake, olemme yhteydessä pikimmiten.

Powered by BreezingForms
Ylös